keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Odottavan aika on tunnetusti pitkä...

Sateen saattelemana oli tullut aika jälleen jättää Suomi hetkeksi ja painua aurinkoa tervehtimään Azoreille. Retkisuunnitelma noudattaa perinteistä kaavaa, Lissabonin kautta Terceiralle. Terceiran visiitti tosin tulee jäämään vain muutamien minuuttien pituiseksi, koska Sao Miguelilla paikallisena vielä tänään ollut willet eli preeriaviklo sai minun ja retkiseurani Sepon muuttamaan lentosuunnitelmia. Katsotaan onko lintu vielä huomennakin paikalla, jotta muutos toisi toivotun lopputuloksen.

Hauskaksi asian tekee se, että lajilla napsahtaisi 600 WP-pinnan rajapyykki. Pientä jännitystä on ollut siis liikkeellä viimeisten päivien aikana, kun olen seurannut linnun läsnäolon päivityksiä. Perjantaina jokatapauksessa sitten matka jatkuu Corvolle, jossa tulee vietettyä aina 24.10.2014 saakka. Vielä on ollut saarella sangen hiljaista, mutta toivottavasti tuulensuunnan muutos toisi säpinää saareen.

Pyrin päivittämään tulevina päivinä blogiani päivittäin, joten jos "jenkkien" perässä juokseminen kiinnostaa, niin kannattaa seurata täältä tapahtumia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti