tiistai 8. lokakuuta 2013

Loistokerttuli

Aamu valkeni sateisena ja aika tuulisena. Pohdinnan jälkeen päätimme kuitenkin nousta ylös ja aloitimme koluamisen Fojon alaosista. Pitkään emme saaneet olla, ennen kuin sade ja ukkonen yltyi hyvinkin voimakkaaksi. Siinä sitten sadetta pidettiin ja maailmaa ihmeteltiin. 

Sateen loppuessa lähdimme nousemaan Fojon yläosiin. Välillä tuli sateessa taukoja, joiden aikana oli kiva kuvailla muutakin kuin lintuja....mikähän tuokin alapuolella olevan kuvan kasvi on?? 


Vaikka kuinka kolusimme paikkoja, ei mitään löytynyt ja ei oikeastaan kellekään muulekaan ollut onnea mukana. Alla kuva päivän varustuksesta....sadeviitta oli kovassa käytössä :-)


Kävimme Hannun kanssa viellä da Pontten yläosissa, mutta surkkiaa oli...Azoreiden pinnaksi napsahti kuitenkin lehtokurppa.

Koska päivä oli ollut sateinen ja tuulinen päätimme kävellä Hannun kanssa kylälle. Ehdin juuri sopia Hannun kanssa, että mennään kahville, kun walkie talkie pärähti American redstar da Ponte....just...siinä sitten seisoin Commodoren pihalla ja odottelin takstin saapumista. Ei muuta kuin ylös ja pinnajahtiin. 

Homma toimikin kivasti ja lintu löytyi aika nopeasti. Kyseessä oli taas kerran kunnon latvalintu, joka pyöri tosi nopeasti latvustossa. Onneksi kiikarilla pystyi kivasti seuraamaan tätä upeaa lintua. Alakuva kertoo hieman mistä lintuja tässä saaressa haetaan...


loistokerttuli bongaus
ps. WP kärki Ernie Davis kuittasi loistokerttulista pinnan....812, aika hurjaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti