maanantai 14. lokakuuta 2013

Amerikkalainen tumman muodon piekana

Jaksoni viimeinen päivä alkoi da Vintestä, johon minä, Markku ja Hannu päätimme kiivetä. Pitkälle ei päästy, kun Markku huomasi aivan vieressä pyörivän buteon...samalla hän kehotti minua kuvaamaan lintua, koska ei näillä uloimmilla saarilla kuulemma hihaa tavata...kamat siis esiin ja sainkin muutaman dokumenttikuvan.
Jo tilanteessa ihmettelimme linnun hyvin tummaa yleisväritystä ja siksi hiha pyörikin mielessä. Kuvia katseltuamme ja hieman myös muiden kanssa keskusteltuamme päädyimme amerikkalaiseen tummanmuodon piekanaan - ei yhtään huonompi havis!

ps. Valitettavasti tätä kirjoittaessa istun jo laukut pakattuna ja matka kohti kotia on alkamaisillaan. Toivottavasti tämän päivän lennot ovat aikataulussa, jotta pääsen vielä huomenna retkelle Lissabonin ympäristöön. Saareen jääville suomalaisille ja muille toivotan linturikkaita päiviä!

1 kommentti:

  1. Hei mahtavaa että löysin sun blogin!
    Olen harrastanu lintuja kakarana intensiivisesti, mutta viime vuosina harrastus on päässyt pahasti hiipumaan ja haluaisin aloittaa sen nyt kunnolla uudelleen. Onko Salon alueen lintuharrastajilla jonkinnäköistä yhteistoimintaa, vai harrastaako jokainen täällä vaan yksinään? Onko vinkkejä, kuinka pääsisin mukaan salolaisten lintuharrastajien "sisäpiiriin"?

    VastaaPoista