perjantai 19. heinäkuuta 2013

Aurinkoa ja Välimeren herkku

Sään kylmetessä päätimme ottaa "äkkilähdön" lämpöön eli Mallorcalle. Tosin kohde oli pyörinyt pitkin kesää lomasuunnitelmissa, mutta mitään lopullista lähdetään lähdetään päätöstä ei ollut syntynyt keskusteluista huolimatta.

Saavuimme eilen tyttöjen ja Johannan kanssa saarelle ja eka päivä meni lähinnä hotelliin ja allasalueeseen tutustuessa. Tänään vietimme aamupäivän allasalueella ja sitten lounaan jälkeen suuntasimme Cap de Formentoriin, jossa oli kuulemma helposti hoidettavissa välimerenhaukka. Matka taittui kivasti kunnon " vuoristo" tietä pitkin ja saavuttuamme majakalla päätimme nauttia ensin kahvit.

Kahvittelun jälkeen aloin staijaamaan taivaalle ja sainkin jonkin aikaa staijailla, ennen kuin löysin ensimmäisen jalon haukan taivaalta...itseasiassa löysin kolmen linnun ryhmän kisaamassa taivaalta. Seurattuani hetken lintujen touhuja, löysin niiden pesäkielekkeen. Lähestymällä kielekettä, voisi saada jotain kuvia aikaiseksi...muuten välimatka oli liian pitkä järkeville kuville.

Muuten meno oli rauhallista...merellä seilasi muutama keltanokkaliitäjä ja taivaalla pyöri jokunen vaaleakiitäjä. No, onneksi välimerenhaukka hoitui kivasti WP listaa täydentämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti