lauantai 19. helmikuuta 2011

Turkinpulu ja pakkasta

Pitkin talvea olen miettinyt, että pitäisi mennä kuvailemaan Turkinkyyhkyjä. Muutamaan otteeseen pelipaikalla on tullut vierailtuakin, mutta mitään kuvattavaa ei ole paikalla silloin ollut. Nyt pakkasen hieman hellittäessä (-14) päätin ulkoiluttaa kameraa ja itseäni siinä samalla.

Tulin hieman varomattomasti paikalle, mutta ilokseni ruokinnalla ruokaili "rauhassa" odotetut vieraat, kaksi turkinpulua. Nopeesti kamera valmiuteen ja ja ensimmäiset pikaräppäisyt....valotukset ihan päin sinne...no hieman säätöä peliin ja uutta sarjaa...no vihdoin sinnepäin. Leikki vaan loppui harmillisen nopeasti, kun paikalle pölähti parvi naakkoja. Näköjään turkkilaiset eivät niistä pidä vaan ottivat siivet alle ja häippäsivät paikalta.Ruokinta oli oikeastaan varsin positiivinen yllätys, koska lintuja tuntui pyörivän ihan kivasti. Lyhyeksi jääneellä vierailulla näin perustiaisten lisäksi mm. närhen, puluja, naakkoja, käpytikan ja kaksi mustarastasta. Koirasta yritin hieman kuvatakkin, mutta mitään hyvää kuvauskulmaa ei oikein tuntunut löytyvän. No, alla yksi otos.


Kameran ulkoiluttamisen lopuksi käväisin vielä Tavolan viitatiaispaikalla, mutta idänihme ei suostunut näyttäytymään, ennen kun äijä oli liian kohmeessa....pitänee siis palailla paikalle uudenmman kerran

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti